Kerstmenu 2016

-makreel, komkommer, avocado, salade rivierkreeft
-aardpeersoep, aardpeerijs, aardpeerschil
-oester gegratineerd met Rotterdamsche oude

Marbré van kalfssucade, eendenlever en zoethout met bloedworst, rozijnen en Granny Smith

Kabeljauw, brandade, cecina, zuurkool, amandel, schuim van scheermessen

Karkas gebraden Anjou-duif, fregola, Langres Fermier, wortel

Hertenrug, texturen knol, hoorn-van-overvloed, jus Jamaicaanse piment

Chocolade truffeltaart, ijs van zwarte kardemom, clementine

De menuprijs bedraagt 79,50 euro.

Voor een arrangement van bijpassende wijnen rekenen we 35,00 euro.
Met Champagne 44,50 euro.
(uiteraard doen we ook BOB-arrangementen)

U kunt van het menu komen genieten op 23 en 24 december met de lunch en het diner.
Eerste en tweede kerstdag zijn wij vanaf 18.00 uur geopend.