Lunchkaart

Namens de chef

Geachte gast,

Namens het team van restaurant De Prins heet ik u van harte welkom.

Samen met mijn keukenteam wil ik u graag een 2-, 3- of 4 gangen lunch

aanbieden en u daar een onvergetelijke middag mee bezorgen.

Eet smakelijk,

Antoine Schweig, chefkok restaurant De Prins.

2 – gangen lunch verrassingsmenu                                            € 29,50

3 – gangen lunch verrassingsmenu                                            € 35,00

4 – gangen lunch verrassingsmenu                                            € 42,50

 

 

Lunchgerechten vlees

MRY rund

Carpaccio, kappertjes, spek, truffelmayonaise
€ 14,00

– Supplement eendenlever
€   6,00

 

Rib eye

Iberico, aardappelsalade, jus van truffel
€  15,00

 

Wrap                                                                       

Asperge, San Daniele, ei, hollandaise
€ 11,50

 

 

Lunchgerechten vis

Sandwich

Tonijnsalade, komkommer, ei, tomaat, kruidenmayonaise
€   9,50

 

Flammkuchen

Zalm, garnalen, crème fraîche, rode ui
€ 13,50

 

Bisque

Langoustine, coquille, rouille, crouton, oude kaas
€ 16,00

 

 

Lunchgerecht vegetarisch

Flammkuchen

Geitenkaas, paddestoel, tomaat, artisjok, ui
€   9,50

 

Geachte gast

Graag attenderen wij u er op dat onze gerechten de volgende

allergenen kunnen bevatten: ei, gluten, lupine, lactose, mosterd, noten, pinda’s,

schaaldieren, selderij, sesamzaad, soja, vis, weekdieren en zwaveldioxide.

Mocht u overgevoelig zijn voor één of meerdere allergenen,

laat het ons even weten, dan zullen wij daar rekening mee houden.

 

Wij serveren de lunch tussen 12.00 en 15.00 uur

Borrelhapjes

Rotterdamsche bitterballen

Acht stuks
€   6,50

 

Tosti

Boerenhesp, boerenkaas
€  6,00

 

Uitsmijter

Brioche, boerenhesp, boerenkaas
€  9,50

 

Plank

Krokante kippendij, bitterballen, eiersalade,

hammen, tapenade, brood
€ 16,00

 

 

 

 

 

 

Wij serveren borrelhapjes tussen 12.00 en 17.00 uur.